top of page

Pentru un zâmbet perfect

Tratamente și lucrări protetice

Din dorința de a oferi pacienților cele mai bune servicii stomatologice, mă asigur că acestia au mereu la dispoziție cele mai noi și performante soluții pentru rezolvarea oricăror probleme dentare, într-un timp rezonabil și la cel mai bun raport preț-calitate.

Consultație

Reprezintă prima etapă, esențială în vederea diagnosticării și elaborării planului de tratament, indiferent de complexitatea acestuia. În cadrul primei ședințe vi se va realiza o examinare completă a cavității orale, identificarea problemelor, precum și planul de tratament necesar.

Tratamente chirurgicale

Uneori, metodele conservative sunt imposibil de aplicat și unica soluție este cea chirurgicală. În condiții perfecte de asepsie și sterilizare, fără absolut nici o durere pentru pacient, se pot realiza extracții, incizii și drenaje ale abceselor, decapușonări și rezecții apicale.

Tratamente coronare

În urma proceselor carioase sau a traumatismelor, coroana dintelui suferă pierderi de substanță. Aceste leziuni se pot trata, de cele mai multe ori, prin obturații realizate cu materiale ce refac forma și aspectul natural al dintelui.

Tratamente pulpare

În urma amânării rezolvării problemelor coronare, leziunile inițiale progresează și afectează nervul (pupla) dinților. În acest stadiu se impun tratamentele pulpare (de canal) prin care se îndepartează țesuturile afectate și se tratează infecțiile.

Tratamente parodontale

Țesuturile parodontale reprezintă totalitatea structurilor ce au drept scop menținerea dinților pe arcada dentară și includ gingia, ligamentele parodontale și osul alveloar. Aceste țesuturi pot fi afectate de o igienă necorespunzătoare, alimentație și chiar genetic. Tratamentul include proceuduri multiple, de la detartraj până la regenerare tisulară ghidată.

Cosmetică dentară

Elementele de cosmetică dentară includ albirea dinților vitali cât și a celor devitali, aplicarea de bijuterii dentare și modelarea liniei surâsului.

Profilaxie

Profilaxia dentară cuprinde metode și proceduri ce previn apariția proceselor carioase și a afecțiunilor parodontale, fiind indicate atât adulților dar mai ales copiilor. Cele mai uzuale tratamente sunt sigilarea șanțurilor și fosetelor ocluzale și fluorizarea.

Tratamente protetice

Această categorie de servicii are drept scop înlocuirea dinților lipsă, fie prin metode fixe, cimentate pe dinții restanți, fie prin metode amovibile, în cazul protezelor. Dacă situația o impune, angrenarea lucrărilor protetice se poate realiza și pe implanturi dentare.

bottom of page